Μ-πλεγμένες Ιστορίες

www.facebook.com/media/set/...

www.facebook.com/events/162...

Ο Σύλλογος καλλιτεχνών για την προώθηση της τέχνης κατARTι διοργάνωσε την ομαδική έκθεση με τίτλο "Μ-πλεγμένες ιστορίες" από τις 9 ως τις 17 Μαϊου 2015 στο Σπίτι του Πολιτισμού στο Ρέθυμνο με θέμα το μ-πλέξιμο, το δέσιμο και τους γερούς κόμπους που φτιάχνουμε γύρω μας και μέσα μας.

Είκοσι καλλιτέχνες συνομιλούν και μ-πλέκουν τις ιστορίες τους για τη σχέση των ανθρώπων με τα όνειρα, τις προσδοκίες τους και τις πράξεις τους. Με αφορμή την κλωστή, τον κόμπο, το δέσιμο και το μ-πλέξιμο, εξερευνούν τις άπειρες δυνατότητες που έχει η διαδικασία της ύφανσης των λέξεων, των εικόνων, των ονείρων και των επιθυμιών, καλώντας ταυτόχρονα τον θεατή να στοχαστεί και να δράσει λύνοντας και δένοντας ο ίδιος τις δικές του ιστορίες. Συμμετείχαν οι:

Άρτεμις Αλκαλάη, Μαρία Γουβέλη, Γεωργία Γρηγοριάδου, Λίλια Διαμαντοπούλου, Βούλη Δριτσάκου, Σταυρούλα Καζιάλε, Στέλιος Καλογεράκης, Πένυ Κορρέ, Μάρω Κορνιλάκη, Καλλιόπη Κουκλινού, Κοσμάς Λιλικάκης, Βιβή Περυσινάκη, Στέλιος Ρουκουνάκης, Δημήτρης Σκουρογιάννης, Δήμητρα Τζώτζιου, Μαρία Τσουκνάκη, LUIS LE MOUTON-Ελευθερία Τσουκνάκη, Φωτεινή Χαμιδιελή, Βασιλική Χαρατσή και Κυριακή Χριστακοπούλου


back to top

Top